5/5

5.0 Stars - 8 Reviews

Search
Close this search box.

Verhuur

Meer weten?

Verhuur van visuele inspectie-apparatuur

Opticon werkt samen met zusterbedrijf Instrurent Benelux onder één dak. Deze samenwerking maakt het mogelijk om een unieke combinatie van zowel verkoop,keuring en reparatie alsmede verhuur te bieden. Hierdoor komen onze klanten nooit zonder apparatuur te zitten, ook niet tijdens de reparatie of controle van gekochte artikelen. Bovendien biedt de combinatie van mogelijkheden altijd een passende oplossing voor iedere organisatie.

Als organisatie bieden wij de industrie al ruim 30 jaar inspectiecamera’s en (video-)endoscopen. Sinds 2009 draagt Instrurent Benelux B.V. daaraan bij met de mogelijkheid van het huren van apparatuur. Tegelijkertijd is Opticon Benelux Naarden B.V. zich sindsdien juist verder gaan specialiseren in verkoop, keuring en reparatie van deze hardware.

Instrurent Benelux biedt u de mogelijkheid om flexibel op het moment dat u apparatuur nodig hebt, visuele inspectie-apparatuur te huren. Dit kan dus per dag of per week. Zo verhelpen wij met ons verhuurprogramma uw tijdelijke behoefte aan meer apparatuur. Inmiddels heeft Instrurent daardoor de reputatie opgebouwd als dé specialist in verhuur van camera’s en endoscopen voor de industrie. Door te luisteren naar onze klanten kunnen we de juiste oplossing bieden.

Instrurent Benelux is dus niet zomaar een leverancier, maar een aanbieder van inspectieoplossingen. Of u nu aannemer, medewerker bij een gemeente, een waterleidingsbedrijf, chemisch of petrochemisch bedrijf bent, Instrurent heeft altijd een inspectieoplossing voor uw applicatie! Bovendien voorziet Instrurent Benelux u in de kwaliteit, veiligheid, service en ondersteuning, die nodig zijn om projecten zorgvuldig, op tijd en binnen het budget uit te voeren. 

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Bekijk ons volledige verhuur aanbod of neem contact met ons op!